bewustzijn
beach_
Hoe leer je in het moment te zijn? Hoe kun je accepteren wat je overkomt in het leven? Hoe leer je te blijven daar waar het moeilijk is en onaangenaam voelt? Daar waar je grootste ramp is. En wat is daar goed aan?
Goed is dat je leert om open en onvoorwaardelijk voor jezelf te gaan. Goed is dat je jezelf niet meer verlaat. Goed is dat je vriendelijker voor jezelf wordt en daardoor een betere partner, een goede ouder en een prettig mens.
In feite kunnen we onze omstandigheden niet veranderen, we kunnen onze problemen oplossen en de volgende dag liggen er weer nieuwe problemen. Er is uiteindelijk maar 1 weg en dat is de weg naar binnen. In elk moment in openheid aanwezig zijn zonder voorwaarden.
Daarvoor is het belangrijk om met 2 vleugels te werken. De vleugel van het inzicht en de vleugel van de compassie.
In de bewustzijnstraining leer je open en onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Je leert bewust te zijn in het moment met respect voor je lichaam en het leven.
Yvonne geeft samen met Peter bewustzijnstraining in tweedaagse trainingen. We zullen beginnen met het ontdekken van onze gevoelens en emoties. In de volgende training gaan we werken met discipline en vriendelijkheid. De tweedaagse daarna gaat over liefde en waarheid. De volgende tweedaagse gaat over waar we onszelf ooit verlaten hebben. En de laatste tweedaagse gaat over zelfleiderschap. Alle oefeningen worden digitaal toegestuurd en worden thuis beoefend.

Data

De tweedaagse trainingen zijn afzonderlijk te volgen maar kunnen ook in reeks gevolgd worden.

Data:
1 april en 2 april 2017
15 april en 16 april 2017
20 mei en 21 mei 2017
3 juni en 4 juni 2017
26 augustus en 27 augustus 2017

Prijzen

De kosten voor een tweedaagse training zijn 150 euro per weekend. Dit is inclusief thee en koffie. De tijden zijn op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 10 tot 16 uur.

Als je alle trainingen volgt, betaal je 500 euro. Omdat dit om een vorm van zelfontwikkeling en zelfleiderschap gaat, kun je de kosten bij de belasting opvoeren als coaching.

There is no need for temples; no need for complicated philosophy. Our own brain, our own heart is our temple; my philosophy is kindness.”
– Dalai Lama

 • What's Next

  Aankomende lessen

 • Prijzen

  Kijk hier voor onze tarieven

  betreft lessen, cursussen, workshops en meer..
  Prijzen
 • Workshops

  SiSu geeft diverse workshops

  Zoals..Groepscoaching, Ouder Kind Yoga, Partner Yoga, bewustzijnstrainingen
  Workshops
 • Cursussen

  Een uniek cursustraject

  SiSu is gespecialiseerd in Mindfulness, bekijk het aandbod
  Cursussen
 • Bewustzijnscursussen

  & trainingen

  SiSu geeft deze mooie en zeer praktische cursus
  Bewustzijn
Top