• Yoga en Bewustzijnsmidweek in Charneux


  Evenement gegevens


  Charneux

  Aan het begin van de zomervakantie organiseert het SiSu centrum een midweek met yoga, mindfulness, zijnsorientatie, massage, plava-yoga en workshops mantra zingen, boventoon zingen en klankschalen.
  Het is een prachtige locatie in Belgie, net over de grens bij Maastricht. We verblijven in vakantiehuis Charneux, een grote boerenhoeve uit 1650. Er zijn 10 slaapkamers, 5 badkamers en er is een sauna en welnessruimte aanwezig. www.geuldal.com
  In de prijs van 450 euro per persoon zijn ontbijt, lunches en diner inbegrepen. Daarnaast kun je de hele dag thee en koffie drinken. De maaltijden zijn vegetarisch. De kamers zijn twee, drie of vier persoons maar ruim opgezet. Er zijn 5 badkamers in het huis. Je bent welkom op maandag 10 juli vanaf 15 uur. De midweek duurt tot vrijdag 10 uur.
  We beginnen elke dag met yoga, daarna volgen oefeningen voor zelfonderzoek en mindfulness. In de middag kun je workshops volgen of wandelen in de omgeving. Rond 21 uur sluiten we de dag met meditatie en mantra zingen. Rond 10 uur kun je nog gezellig samen zitten. Afspraak is wel dat we vanaf 11 uur stilte hanteren in het huis.
  Kinderen zijn in overleg welkom, we zorgen dan dat er ook een kinderprogramma zal zijn op de momenten dat de ouder(s) een workshop volgen of zelf yoga of mindfulness doen.

  Naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode (verplicht)

  Woonplaats(verplicht)

  Ik ben op de hoogte dat de reissom € 450,- bedraagt.
  (aanvinken voor akkoord)

  Verzekering: SiSucentrum bemiddelt niet bij het afsluiten van verzekeringen.
  Gelieve dit veld leeg te laten.

Top