Gezond door rustig ademen

Adem is onze directe verbinding met het leven. Als er spanning is in ons leven, merk je dat vaak meteen aan de adem. Veel mensen ademen onbewust te veel lucht in en te weinig uit. Zij ademen in rusttoestand alsof zij zwaar lichamelijk werk doen en bij lichamelijke inspanning komen zij snel buiten adem, worden zij kortademig of krijgen zij het benauwd. De oorzaken van bovenmatige longventilatie kunnen langdurige stress zijn of verkeerde eetgewoontes en een onnatuurlijke levensstijl.

 

Ademtherapie normaliseert de ademhaling, versterkt de gezondheid en geneest vaak de aandoeningen die traditioneel als chronisch worden gezien, zoals astma, allergie, hoge bloeddruk en angina pectoris.

 

Om een nieuwe ademtechniek te leren kun je een persoonlijke sessie aanvragen. Tijdens zo`n sessie krijg je een goed inzicht in de relatie tussen chronische hyperventilatie en zogenaamde “welvaartsziekten”. Maar het belangrijkste onderdeel van het traject is het leren van de ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen stellen je in staat om de ademhaling te normaliseren, waardoor symptomen zoals benauwdheid, kortademigheid, hoestbuien, verstopte neus, hooikoorts- en allergieaanvallen, spanning en onrust zullen verminderen en verdwijnen. Je kunt opnieuw leren ademen en ontdekken dat adem en gevoel elkaar beïnvloeden.

Docent

Yvonne Blonk

ademtherapie

Lessen ademtherapie

 • Intakegesprek half uur
  Gratis

 • Sessie op afpraak, prijs per  uur
  € 65,00
ademtherapie_yvonne
 • Prijzen

  Kijk hier voor onze tarieven

  betreft lessen, cursussen, workshops en meer..
  Prijzen
 • Workshops

  SiSu geeft diverse workshops

  Zoals..Groepscoaching, Ouder Kind Yoga, Partner Yoga, bewustzijnstrainingen
  Workshops
 • Cursussen

  Een uniek cursustraject

  SiSu is gespecialiseerd in Mindfulness, bekijk het aandbod
  Cursussen
 • Bewustzijnscursussen

  & trainingen

  SiSu geeft deze mooie en zeer praktische cursus
  De ontdekking van het Ware Zelf
Top