Over Mindfulness

Mindfulness brengt balans in het leven. Maakt van ieder moment een ‘mo-nu-ment’. Mindfulness heeft een positief effect op gezondheid en levenskwaliteit. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het efficiënt is in het verhogen van de concentratie, het reduceren van stress en het voorkomen van depressies.
Het begint met de bereidheid om in het hier en nu te leven. Mindfulness vindt haar weg in het contact met het lichaam. In het hier en nu zijn betekent in het lichaam zijn. Mindfulness betekent het leven met belangstelling en zachtheid benaderen en ontdekken hoe alert en vrij je kunt zijn.
Het SiSucentrum biedt de unieke mogelijkheid om zowel een training te volgen alsook de geleerde vaardigheden te blijven oefenen in een doorlopende les. Ook mensen met ervaring kunnen in deze les aansluiten.

 

Je kunt op elk moment instappen in een groep van maximaal tien personen.
Er wordt gewerkt met een afwisseling van diverse werkvormen waarbij steeds wordt uitgegaan van de lichaamsperceptie. Persoonlijke consulten behoren ook tot de mogelijkheden.
Daarnaast is er een cursus Mindfulness. De cursus zal bestaan uit 8 lessen van 2,5 uur en wordt gegeven op zondagavond .
Voor data zie de agenda.

Docent

Peter Thissen

Peter

Mindfulness lestijden

Zondagavond Mindfulnesstraining (voor tijden en data zie agenda)
mindfulness_peter
Top