Over SiSu Yoga

SiSu Yoga is een yogavorm die speciaal voor het centrum is ontwikkeld. Tijdens haar jarenlange leservaring en in de beoefening van diverse yogastijlen heeft Yvonne Blonk deze vorm van yoga neergezet.
SiSu is een ander woord voor lef of moed. Het vereist altijd lef om tegen de stroom in te roeien en voor je eigen waarheid te gaan staan. Het vereist moed om de zachte stem van de adem en de liefde in je te horen en er gehoor aan te geven.

 

Daarom is SiSu Yoga een vorm van Yoga waarbij gewerkt wordt met lichaamshoudingen en ook rond inspirerende thema`s. Yoga oefenen zonder verinnerlijking, is slechts een vorm van gymnastiek. Maakt je lenig en soepel, maar vervult je niet echt. De yoga beoefenen met aandacht en vanuit spiritualiteit houdt je een spiegel voor en zal je bij jezelf brengen. Zo zullen de yoga-oefeningen je tot je eigen leermeester verheffen, je in je dagelijks leven helpen om met stress en problemen om te gaan en je geestelijk en spiritueel ontwikkelen.

 

SiSu Yoga staat voor:
Sataya, Indriya, Sunyata en Upanishads: Vanuit jouw waarheid via de yoga tot inzicht komen waardoor de leegte van het zijn kan ontstaan en je via zelfobservatie en beschouwing je eigen levensleermeester wordt. Daarbij zal compassie (vriendelijk mededogen naar jezelf en anderen) centraal staan. SiSu Yoga staat voor moed en lef, jezelf te durven zijn en te laten zien wie je werkelijk bent in het Hier en Nu.

Docent

Yvonne Blonk

ademtherapie

SiSu Yoga lestijden


 • Woensdagochtend
  9:30 - 10:30

 • Woensdagavond
  19:00 - 20:00

 • Woensdagavond
  20:30 - 21:30

 • Donderdagavond
  19:00 - 20:00

 • Donderdagavond
  20:30 - 21:30
mindfulness_yoga
Top