top of page

zo 13 mrt

|

SiSu Centrum

Training Rust in je Hoofd (1)

Rust betekent dat je helder en ontspannen bent. In deze training leer je hoe het is om weer terug te keren naar je basis, naar de essentie die je bent namelijk Rust. Als we rustig zijn, denken we minder en voelen we meer. We zijn meer in het moment en het leven voelt goed.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Training Rust in je Hoofd (1)
Training Rust in je Hoofd (1)

Tijd en locatie

13 mrt 2022, 10:00 – 03 apr 2022, 16:00

SiSu Centrum, Meerwedesingel 48, 2993TG Barendrecht

Over het evenement

Training Rust in je Hoofd

Tijdens de 3 zondagen kun je zelf ervaren dat je, ondanks mogelijke negatieve overtuigingen over jezelf of de ander, je toch direct toegang hebt tot je wezenlijke zelf. Je hoeft niet eerst anders te worden. In het contact met jezelf, lost het grijpen naar ‘beter’ en de ik-kramp op en verschijnt de ervaring van rijkdom. Dan kom je in je zijnsgrond die onverdeeld open liefdevol en uniek en autonoom is, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Je krijgt meditaties voor het stilleggen van het denken. Je leert om naar de ervaring van zijnskwaliteiten gaan. Je krijgt oefeningen om present te blijven en oefeningen voor innerlijke rust, opdat deze zich ook thuis kunnen verdiepen. Ook krijg je een aantal non-duale oefeningen waarin je kunt ervaren dat je altijd al op de plek van rust bent.

Gratis Webinar via Zoom:

Dinsdag 8 maart van 19.30 tot 20.30 uur

Data Training:

Rust in je Hoofd Zondag 13 maart van 10 tot 14 uur.

Zaterdag 26 maart  2022 van 10 tot 17 uur

Zondag 3 april  van 10 tot 17 uur

Locatie SiSu Centrum

Kosten € 240,--

Deel dit evenement

bottom of page