Yvonne coacht mensen in een een-op-een setting. Het is ook mogelijk om een groepscoaching bij te wonen.
Er wordt dan gewerkt met de problematiek die zich bij jou voordoet in het bijzijn van de andere groepsleden. Misschien klinkt dit confronterend, maar de praktijk wijst uit dat het juist heel heilzaam kan zijn om je omringd te weten door anderen.
Yvonne werkt zijnsgeorienteerd en zoekt met jou samen naar de kwaliteiten onder je worsteling. Naar de diepere basis waar je altijd op kunt vertrouwen. Ze werkt vanuit een veilige basis en nodigt je uit om binnen je eigen grenzen op zoek te gaan naar jouw waarheid. Jij bent en blijft de maat.
 • Workshop groepscoaching vinden plaats op afspraak. Per sessie
  € 45,00
 • De groepscoaching kan worden ingepland en gaat door bij voldoende deelnemers.
Ouder en kind yoga (OKY) laat zowel de ouder als het kind de weldaad van de yoga ervaren. OKY is een natuurlijke manier om de relatie tussen ouder en kind te verbeteren. Van oorsprong is de speelse, levendige relatie tussen ouder en kind al aanwezig. In de waan van de dag steken tijdgebrek en stress vaak een spaak in het wiel. Bij OKY wordt er ‘kwali-tijd’ ingeruimd. Bij OKY kan de ouder zich weer kind voelen en kan het kind zich daarin herkennen. Op deze manier zal het contact op natuurlijke wijze verbeteren en wordt voelbaar wat de onderlinge relatie werkelijk inhoudt.
In de lessen werken we met yogatechnieken, maar zullen we ook zingen, dansen, spelen en gebruiken we dramaoefeningen. Kortom, aanraking, vertrouwen, verbinding, creativiteit, gevoel, adem, spel, lichaam en ontspanning. Uiteraard zijn de workshops zowel voor vaders als moeders te volgen met het kind maar ook voor oma’s, opa’s, tantes, ooms en verzorgers. De beste leeftijd om goed gebruik te kunnen maken van OKY is de basisschoolleeftijd van 6 tot ongeveer 11 jaar.
 • Workshop Ouder/Kind Yoga
  De workshop kan worden ingepland en gaat door bij voldoende deelnemers

 

 • Per sessie, per duo
  € 45,00
Veel yoga oefeningen vinden een beperking bij een individuele uitvoering. Door oefeningen samen uit te voeren blijkt dat er nog veel meer ruimte is en dat je elkaar kunt stimuleren en uitdagen. Tevens is de partner Yoga een manier om in bewustzijn aan te raken. Wat jou aanraakt, raak jij ook aan. Aanraken betekent dat er geen ruimte is tussen jou en je partner. Die directheid is een kwaliteit en een rijkdom.
De workshops bieden de mogelijkheid om het plezier van yoga samen te ondergaan en woordeloos dichter bij elkaar te komen. Je kunt deze workshop doen met je echtgenoot(e) of vriend(in). Je kunt ook los intekenen en kijken met wie je kunt werken. Je partner hoeft geen ervaring te hebben met yoga. De workshops bieden juist de mogelijkheid om je partner op een prettige en veilige manier te laten kennis maken met de yoga.
 • Workshop Partner Yoga op afspraak. Per uur, per duo
  € 45,00
 • De workshop kan worden ingepland en gaat door bij voldoende deelnemers.
Hoe leer je in het moment te zijn? Hoe kun je accepteren wat je overkomt in het leven? Hoe leer je te blijven daar waar het moeilijk is en onaangenaam voelt? Daar waar je grootste ramp is. En wat is daar goed aan?
In de bewustzijnstraining leer je open en onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Je leert bewust te zijn in het moment met respect voor je lichaam en het leven.
De kosten voor een tweedaagse training zijn 150 euro per weekend. Dit is inclusief thee en koffie. De tijden zijn op zaterdag van 11 tot 17 uur en op zondag van 10 tot 16 uur.
Als je alle trainingen volgt, betaal je 500 euro. Omdat dit om een vorm van zelfontwikkeling en zelfleiderschap gaat, kun je de kosten bij de belasting opvoeren als coaching.
 • Prijzen

  Kijk hier voor onze tarieven

  betreft lessen, cursussen, workshops en meer..
  Prijzen
 • Workshops

  SiSu geeft diverse workshops

  Zoals..Groepscoaching, Ouder Kind Yoga, Partner Yoga, bewustzijnstrainingen
  Workshops
 • Cursussen

  Een uniek cursustraject

  SiSu is gespecialiseerd in Mindfulness, bekijk het aandbod
  Cursussen
 • Bewustzijnscursussen

  & trainingen

  SiSu geeft deze mooie en zeer praktische cursus
  De ontdekking van het Ware Zelf
Top