massage_voet
lessen_smll

SiSu Yoga

SiSu Yoga is een yogavorm die ik heb ontwikkeld in vele jaren lesgeven en die wordt gevoed door mijn jarenlange beoefening van yoga. SiSu is een ander woord voor lef of moed. Het vereist altijd moed om tegen de stroom in te roeien en voor je eigen waarheid te gaan staan. Het vereist moed om de zachte stem van de adem en de liefde in je te horen en er gehoor aan te geven.

 

Daarom is SiSu Yoga een vorm van Yoga waarbij gewerkt wordt met lichaamshoudingen en ook rond inspirerende thema`s. Yoga oefenen zonder verinnerlijking, is slechts een vorm van gymnastiek. Maakt je lenig en soepel, maar vervult je niet echt. De yoga beoefenen met aandacht en vanuit spiritualiteit houdt je een spiegel voor en zal je bij jezelf brengen. Zo zullen de yoga-oefeningen je tot je eigen leermeester verheffen, je in je dagelijks leven helpen om met stress en problemen om te gaan en je geestelijk en spiritueel ontwikkelen.

 

Mindfulness Yoga

Yoga is een manier om je bewust te worden van je lichaam. In de Mindfulness Yoga wordt dit bewustzijn centraal gesteld.

 

De oefeningen zijn in de regel zacht en worden met alle aandacht uitgevoerd. Door ze uit te voeren alsof je ze voor het eerst doet, ontstaat er de ruimte om helemaal te voelen en de aandacht te focussen. Hierbij zul je ook ontdekken dat je geest voortdurend door gaat en je gedachtenstroom eindeloos is. Door hier in zachtheid en met mededogen naar te kijken kan er ruimte ontstaan. Zowel in je lichaam als op geestelijk niveau. Er ontstaat rust.

 

Mindfulness Yoga wordt in kleine groepen gegeven en biedt alle ruimte om ervaringen uit te wisselen.

 

Kennismakingsles

Denk jij weleens dat meer rust in je leven wel prettig zou zijn? Zet dan de eerste stap hier naartoe en waag je aan een introductieles yoga. De kennismaking is geheel vrijblijvend.

 

Schrijf je in voor de proefles, zodat je kunt ervaren wat Yoga voor jou zou kunnen betekenen.

 

 • Prijzen

  Kijk hier voor onze tarieven

  betreft lessen, cursussen, workshops en meer..
  Prijzen
 • Workshops

  SiSu geeft diverse workshops

  Zoals..Groepscoaching, Ouder Kind Yoga, Partner Yoga, bewustzijnstrainingen
  Workshops
 • Cursussen

  Een uniek cursustraject

  SiSu is gespecialiseerd in Mindfulness, bekijk het aandbod
  Cursussen
 • Bewustzijnscursussen

  & trainingen

  SiSu geeft deze mooie en zeer praktische cursus
  De ontdekking van het Ware Zelf
Top