top of page
Zijnsgeorienteerde
Coaching en Relatiecoaching

Yvonne heeft inmiddels honderden mensen gecoacht in hun proces naar vrede, geluk, ontspanning en balans in hun leven. Veel mensen komen op een punt in leven dat het innerlijke conflict of de uiterlijke conflicten te groot worden. Dat is het moment waarop coaching je verder kan helpen in je ontwikkeling. Zijnsorientatie gaat er vanuit dat jij heel bent. Dit is het beginpunt van een Coachingstraject. Deze heelheid gaan we ervaren als we leren Rusten in Zijn. De ervaring van Rusten in Zijn ontstaat wanneer we bereid zijn om ons gewoontezelf, onze automatische piloot, in vertrouwen los te laten. Er wordt dan een eenheidsbeleving wakker. Vanuit Rusten in Zijn, kun je pas gaan doen Wat je wilt. De coaching zal gericht zijn op een nieuwe Houding, een Houding waarmee je het leven op een nieuwe manier kan ervaren en vormgeven.

Coaching

Leren jezelf te coachen 

en te begeleiden

Yvonne heeft door haar ervaring met Zijnsorientatie geleerd hoe ze zich op iedere klant kan afstemmen. Veel mensen die vastlopen bij de psycholoog of iedere keer weer beginnen met een cursus, zelfhulpboek of meditatie, komen bij haar om te vragen: Hoe dan? Ik snap het allemaal maar hoe kan ik het op mezelf toepassen? 

Online Coaching

Online coaching praktisch en haalbaar

Yvonne heeft ervaring met online coaching. Door de coronacrisis moesten coachingsessies online worden gegeven. Zowel relatiecoaching als persoonlijke coaching kun je online doen. Voordeel is dat het goedkoper is dan live coaching. Nadeel is dat je iets minder snel gaat in je ontwikkeling.

Relatie Coaching

Diepgaande ontwikkeling via relatiecoaching.

Onze grootste problematiek ontstaat vaak in relatie tot de ander. Met name je partner maakt veel bij je los. Hoe kun je beter met elkaar communiceren? Hoe kun je leren je partner elke dag weer als nieuws te ervaren? Yvonne leert partners hoe ze anders en meer volwassen met elkaar kunnen omgaan.

Tarieven:

 

Voor particulieren die over een inkomen beschikken gelden de volgende tarieven:

Tot 25.000 bruto per jaar (categorie A) is het tarief 65 euro per uur, 

Van 25 tot 40.000 bruto  per jaar  (categorie B) is het tarief 77 euro per uur, 

Van 40 tot 60.000 bruto per jaar (categorie C) is het tarief 93 euro per uur, 

Van 60 tot 90.000 bruto per jaar (tariefgroep D) is het tarief 115 euro per uur

SISU - LR-7.jpg
"Happiness, is not in another place
       but this place,
not for another hour
but this hour"

- Walt Whitman

bottom of page