top of page

 Satsang Avonden bij SiSu Centrum

Doe mee met de maandelijkse Satsang Avonden
Rustpunt en Rots in de branding

 

Iedere maand op een vrijdagavond Satsang bij Yvonne Blonk

 

Graag nodig ik je uit voor mijn maandelijkse Satsang in het SiSu Centrum in Barendrecht.  Deze bijeenkomsten zijn bedoeld als rustpunt in het hectische dagelijks leven. De reden waarom je een rustpunt nodig hebt doet er niet toe. Evenmin of je dat hier iedere maand of incidenteel zoekt, het is altijd goed. Dit is de plek en het moment waarin je je hoofd kunt leegmaken. Laat je meenemen in een dimensie van compleet Zijn, in volledige overgave aan datgene wat er staat te gebeuren. Je komt in een energie die jou bewust en present laat zijn in de ruimte waar je deel van uitmaakt.

Alles mag er zijn

Ga beseffen dat alles bewustzijn is en dat jij onderdeel bent van dat bewustzijn. Ervaar de betekenis van non-dualiteit. Ga voelen dat je volledig verbonden bent met alles en iedereen. En voel je tegelijk vrij om alles en iedereen los te laten. De kwesties, of vragen, die in jouw dagelijkse leven belangrijk lijken, breng ze gerust in en ervaar ze hier in een ander daglicht. Grote kans dat je ze moeiteloos laat oplossen in deze dimensie. 

Mijn belofte aan jou

Het respectvol samenzijn, het luisteren naar stilte, het openstaan voor vragen die opkomen, het ontvangen van reflectie, dat zijn ingrediënten waar je deze avond mee van doen krijgt. Of beter gezegd, waar je mee mag Zijn. Alles wat zich aandient, in het hier en nu van deze vrijdagavond, heeft een uitwerking die je als mens verder brengt. Dat is mijn belofte.

Voel je welkom

Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent verzekerd van goed en goed afgestemd gezelschap, want, wie er ook komt, het is altijd hoe het moet zijn. Dus altijd goed. Je weekend kan geen beter begin hebben. 

Je bent van harte welkom. 

Locatie: SiSu Centrum, Meerwedesingel 48 in Barendrecht

Tijd: van 19 tot 21 uur

Data: 

Vrijdag 30 september 2022

Vrijdag 4 november 2022

Vrijdag 2 december 2022

Vrijdag 6 januari 2022

 

Prijs: 12,50 per keer

Trek makkelijke kleding aan, we zitten veelal op meditatiekussens maar er zijn ook voldoende stoelen aanwezig.

bottom of page