top of page

zo 26 mrt

|

SiSu Centrum

Reis naar de Rijkdom in Jezelf Start maart 2023

Van het Armoede bewustzijn naar het Rijkdomsbewustzijn. Leven vanuit non-dualiteit. Voor iedereen die al e.e.a. heeft gedaan op het gebied van persoonlijke- en spirituele ontwikkeling

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reis naar de Rijkdom in Jezelf Start maart 2023
Reis naar de Rijkdom in Jezelf Start maart 2023

Tijd en locatie

26 mrt 2023, 19:00 – 05 nov 2023, 17:00

SiSu Centrum, Meerwedesingel 48, 2993 TG Barendrecht, Nederland

Over het evenement

Reis naar de rijkdom in jezelf 9-daagse training

In deze training ga je herkennen hoe je in het dagelijks leven onbewust reageert op pijnlijke  situaties die lijken op voorvallen uit het verleden. Je staat voor de uitdaging om je gedragspatronen, die stoelen op oude ervaringen en aannames, te doorbreken en niet te verzanden in onbewust overlevingsgedrag; vechten, vluchten, verstijven of verslappen. Juist door helemaal aanwezig te zijn bij de pijn en emoties die zich voordoen en ze als ingang te gebruiken, transformeren ze en kun je reizen naar de rijkdom in jezelf. Zo kun je die oude gedragspatronen loslaten en in vrijheid je eigen overvloed ervaren.

De reis naar de rijkdom in je Zelf, is een proces van denken naar voelen naar Zijn. Het loslaten van het denken met overtuigingen, meningen, zelfbeelden en kritische zelf-begeleiding waarin jij of de ander het nooit goed doet. Er ontstaat besef van armoede-bewustzijn en het tekort  van waaruit wordt geleefd wordt. Tijdens de training leer je jouw essentiële of zijnskwaliteiten zoals stilte, levenslust, kracht, openheid en liefde te openen. Rusten in Zijn en in die stilte laten ontvouwen wie je werkelijk bent, ver voorbij wie je denkt of voelt te zijn. Rusten in het besef van je bestaan zonder iets te doen is de realisatie van gelukzaligheid en erva ring van rijkdom.

De training bestaat grofweg uit 6 fases.

De 1e fase zijn de voorbereidingen voor het zelfonderzoek. Je bent tijdens de training de onderzoeker en het onderzoeksobject. Aan de hand van jouw ervaringen gaan we een draad van het ontvouwingsproces volgen. 

Dit nieuwe perspectief helpt je om  jouw waarheid in te brengen en te volgen. En het zorgt er voor dat je deze waarheid op een voelende en liefdevolle manier leert te ontvangen. 

De 2e fase is het historische zelfonderzoek. Steeds beginnend in het hier en nu volgen we jouw overtuigingen die je mentaal en gevoelsmatig waarneemt. Je gaat herkennen dat gebeurtenissen uit het verleden, jouw overtuigingen over de werkelijkheid gegenereerd hebben.

De 3e fase is dat we voelend gaan onderzoeken wat voor jou van waarde is. Hierbij daal je van het hoofd naar het hart. Er kan nu een andere ervaring van dezelfde werkelijkheid verschijnen, waarin de verbondenheid met jezelf en de ander op een nieuwe manier waargenomen wordt. 

De 4e fase is dat we aan de hand van onze eigen ervaring contact leren maken met de essentiële of zijnskwaliteiten. Zijnskwaliteiten zijn kwaliteiten die verschijnen niet als gevolg van een handeling, maar door jezelf te zijn. Ze zijn in wezen kenmerken van jouw persoonlijke presentie. 

De 5e fase is dat je vanuit de bron of het Zelf  leert  om de persoonlijkheid te begeleiden. Op dit niveau vindt een diepe heling plaats van oude trauma’s en identificaties.

In de 6e fase leer je om door de nieuwe vorm van zelfbegeleiding, die vanuit rijkdom en heelheid geschiedt, te integreren in je leven, en waardoor delen van je persoon lijkheid kunnen op te lossen. Je oorspronkelijke speelsheid en vrijheid komt tevoorschijn waardoor je op een contactvolle wijze nieuw gedrag kunt uitproberen.

Opbouw

De training bevat veel praktische oefening. is heel praktisch opgebouwd. Tijdens dagdelen wordt eerst theoretisch een thema uitgelicht, om vervolgens ervaringsgerichte oefeningen te doen rond dat thema.  Eerst theorie en dan oefeningen. Dit om jouw denken en voelen te onderzoeken als kenmerken van jouw waarheid en liefde. Je reist van denken, naar voelen, naar Zijn. Of anders uitgedrukt:  van hoofd, naar hart, naar buik, waarbij je presentie toeneemt.

Tussen de trainingsdagen door kom je samen in kleinere oefengroepen, om het geleerde verder te onderzoeken en te integreren. Onderdeel van de training is ook dat je in een mentor-pupil relatie elkaar steunt in het ontvouwingsproces en leert om vanuit contact met je zelf, de ander te ont-moeten.

Thema’s

Anders omgaan met oude en actuele kwetsingen en emoties. Stress reductie. Reis door het zwarte gat van de leegte/eenzaamheid. Dieper verwerken en helen van wonden. Rusten in je bron. Thuiskomen. Verheldering van het willen. (her)Verbinden met waar het je werkelijk om gaat. Zelfleiderschap vanuit de rijkdom van Zijn. Actualiseren en je intentie leven zoals je het werkelijk wilt.

Locatie: SiSu Centrum, Meerwedesingel 48 in Barendrecht (net onder Rotterdam).

Kosten: 9 trainingsdagen en 2 persoonlijke  gesprekken: €1.190,-  zakelijk €1.590,- 

inclusief koffie en thee gedurende de dag.

Aanvraag brochure: https://www.gurideblok.nl/download/18216/

Trainingsdagen van 10 tot 17 uur.                      

Dag 1    Zondag 26 maart 2023

Dag 2    Zaterdag 15 april 2023

Dag 3    Zondag 21 mei 2023

Dag 4    Zondag 18 juni 2023

Dag 5    Zaterdag 8 juli 2023

Dag 6    Vrijdag 1 september 2023

Dag 7A Vrijdag 15 september 2023- Evaluatiegesprekken

Dag 7B Zaterdag 16 september 2023 - Evaluatiegesprekken

Dag 8    Vrijdag 6 oktober 2023

Dag 9    Zondag 5 november 2023

Workshops: 

Zondag 19 februari van 10 tot 14 uur

Na deze training beschik je over nieuwe zelf begeleidingsmogelijkheden, een syllabus met daarin de theorie, uitgewerkte dagprogramma’s en een scala aan oefeningen uit de oefengroep-training en een deelnamecertificaat.

Kennismaken met de trainers en het aanbod   

Workshop Reis naar de rijkdom in jezelf, €40,-

Kennismaken in persoonlijk 20 minuten gesprek via zoom (gratis). 

Intakes 1,5 uur: op afspraak aanmelden via website. 

Yvonne Blonk( https://www.gurideblok.nl/product/intakegesprek-Yvonne/

Guri de Blok (https://www.gurideblok.nl/product/intakegesprek-1e-sessie/)

Deel dit evenement

bottom of page