top of page

zo 23 jun

|

Barendrecht

Sat Sang Zondagen

Satsang bij Yvonne Blonk Graag nodig ik je uit voor mijn Satsang in het SiSu Centrum in Barendrecht. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld als rustpunt in het hectische dagelijks leven. De reden waarom je een rustpunt nodig hebt doet er niet toe.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sat Sang Zondagen
Sat Sang Zondagen

Tijd en locatie

23 jun 2024, 10:00 – 16:00

Barendrecht, Meerwedesingel 48, 2993 TG Barendrecht, Nederland

Over het evenement

Satsang bij Yvonne Blonk.

Graag nodig ik je uit voor mijn Satsang in het SiSu Centrum in Barendrecht.  Deze bijeenkomsten zijn bedoeld als rustpunt in het hectische dagelijks leven. De reden waarom je een rustpunt nodig hebt doet er niet toe. Evenmin of je dat hier iedere maand of incidenteel zoekt, het is altijd goed. Dit is de plek en het moment waarin je je hoofd kunt leegmaken. Laat je meenemen in een dimensie van compleet Zijn, in volledige overgave aan datgene wat er staat te gebeuren. Je komt in een energie die jou bewust en present laat zijn in de ruimte waar je deel van uitmaakt. Alles mag er zijn 

Ga beseffen dat alles bewustzijn is en dat jij onderdeel bent van dat bewustzijn. Ervaar de betekenis van non-dualiteit. Ga voelen dat je volledig verbonden bent met alles en iedereen. En voel je tegelijk vrij om alles en iedereen los te laten. De kwesties, of vragen, die in jouw dagelijkse leven belangrijk lijken, breng ze gerust in en ervaar ze hier in een ander daglicht. Grote kans dat je ze moeiteloos laat oplossen in deze dimensie.

Mijn belofte aan jou Het respectvol samenzijn, het luisteren naar stilte, het openstaan voor vragen die opkomen, het ontvangen van reflectie, dat zijn ingrediënten waar je deze dag mee van doen krijgt. Of beter gezegd, waar je mee mag Zijn. Alles wat zich aandient, in het hier en nu van deze zondag, heeft een uitwerking die je als mens verder brengt. Dat is mijn belofte.

Voel je welkom.

Thee en iets lekkers staan voor je klaar. Je bent verzekerd van goed en goed afgestemd gezelschap, want, wie er ook komt, het is altijd hoe het moet zijn. Dus altijd goed. Je week kan geen beter begin hebben.

Je bent van harte welkom.

Locatie: SiSu Centrum, Meerwedesingel 48 in Barendrecht

Tijd: van 10 tot 16 uur

Data:

Zondag 14 april 2024

Zondag 26 mei 2024

Zondag 23 juni 2024

Prijs: € 55,-  per zondag, koffie, thee en iets lekkers staan je voor je klaar.

Lunch niet inbegrepen

Trek makkelijke kleding aan, we zitten veelal op meditatiekussens maar er zijn ook voldoende stoelen aanwezig.

Deel dit evenement

bottom of page