top of page

zo 10 apr

|

Meerwedesingel 48

Training Innerlijke Kracht

Contact maken met je Innerlijke Kracht. 6 dagen van zondag 10 april 2022 t/m zondag 11 september 2022 We zien mensen ècht veranderen en daarom durven we oprecht te beloven dat deze training transformationeel is. Voor iedereen die de moed heeft om deel te nemen.

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
Training Innerlijke Kracht
Training Innerlijke Kracht

Tijd en locatie

10 apr 2022, 10:00 – 11 sep 2022, 17:00

Meerwedesingel 48, Meerwedesingel 48, 2993 TG Barendrecht, Nederland

Over het evenement

Training Innerlijk kracht

Het wordt pas veilig, als het onveilig mag zijn.

In deze training ga je het woord ‘kracht’ heel anders leren zien dan je nu waarschijnlijk doet. Kracht zit namelijk in heel andere zaken dan de beelden die het woord oproept, zoals onkwetsbaarheid, onverwoestbaarheid, onverslaanbaarheid enz.

We hebben allemaal onze manier gevonden om die krachten tevoorschijn te toveren als we het moeilijk krijgen.  Wat er dan eigenlijk gebeurt is dat we gedrag oproepen vanuit overlevingsstrategieën. Dat gedrag is afgeleid vanuit gewoontepatronen die we ons in de loop van ons leven hebben aangemeten. Grotendeels gebeurde dat onbewust, maar dat maakt voor het verhaal niet uit. De gevolgen van dat strategisch gedrag kunnen desastreus zijn; het kost heel veel energie en als je dat lang genoeg in stand houdt, ligt een burn-out om de hoek.

De training Innerlijke Kracht leert je om op een radicaal andere manier met hoge druk om te gaan. We beginnen om het gewoontegedrag, vanuit dat strategische zelf, eerst eens tegen het licht houden; ‘wat gebeurt er nu eigenlijk met je als je in een stressvolle situatie terecht komt? Hoeveel invloed heeft onze Innerlijke Criticus daarin? Op welke manier geef jij gevolgen aan zijn dictaten?

Daarna gaan we dieper in op je kwetsbaarheid en wat dat nu eigenlijk is. Wie zichzelf toestaat om die zogenaamde kwetsbaarheid heel dicht te benaderen zal merken dat daar nu juist de krachtbron zit. Pas als je helemaal present kunt zijn bij je kwetsbaarheid kun je gaan ontspannen. Je hoeft dan niet meer te vechten of te vluchten. Er ontstaat een totaal andere sensatie, een andere kijk op zaken. Het  gevolg is dat je toegang krijgt tot een verrijkende energiebron in jezelf. Iets wat voor de meeste deelnemers helemaal nieuw is.

Daardoor verschijnen ook je oorspronkelijke levendigheid, vitaliteit en gevoeligheid. Je leert weer leiding te nemen over je eigen leven. Je komt niet alleen thuis bij jezelf, je wordt nu ook letterlijk de beste versie van jezelf. En wat denk je dat dat oplevert? Je maakt betere keuzes, je gaat veel meer genieten van je relaties, je haalt meer uit je studie en/of werk, je maatschappelijke contacten worden intenser en meer. We zien mensen ècht veranderen en daarom durven we oprecht te beloven dat deze training transformationeel is. Voor iedereen die de moed heeft om deel te nemen.

De training Innerlijke Kracht bestaat uit 6 trainingsdagen. We werken ondermeer met lichaamswerk, inzicht in je psychisch functioneren, meditatieoefeningen, lichaamsgericht oefeningen, visualisaties en oefeningen om door speciale vraagtechnieken dieper bij je gevoelens te komen. Ook zullen we aandacht besteden aan je Innerlijke Criticus en krijg je naslagwerk voor thuis mee.

Kosten Training Innerlijke Kracht:  € 695,- inclusief theorie, oefeningen, gratis intakegesprek en de training bevat 1 coaching gesprek. Ook een evaluatiegesprek is bij de prijs inbegrepen.

Introductie workshop op:

Zondag 6 maart 2022 van 10.00 tot 14.00 uur

Dag 1: Wat is presentie?                                                                  

Dag 2: Visualisatie    

Dag 3: Onderzoek strategisch en teruggetrokken zelf                                                                      

Dag 4: Super Ego Complex                                                         

Dag 5: Visualisatie                                                                             

Dag 6: Zelfleiderschap                                                                     

De training wordt gegeven van 10 tot 17 uur.

Data: 

Dag 1: Zondag 10 april 2022 

Dag 2: Zondag 29 mei  2022 wordt w.s. zondag 22 mei

Dag 3: Zondag 12 juni 2022 

Dag 4: Zaterdag 25 juni 2022 

Dag 5: Zondag 10 juli 2022

Dag 6: Plannen we in na gezamenlijk overleg

Kosten: € 695,- inclusief:

Theorie, oefeningen, 1 intake gesprek, 1 coachingsgesprek en een evaluatie-gesprek.

Ook toegang tot een online omgeving om dagelijks begeleid te worden in je persoonlijke boefening.

Workshops:

Zondag 6 maart  2022 van 10 tot 14 uur

Kosten introductieworkshop € 35,-

Deel dit evenement

bottom of page