top of page
  • Foto van schrijverYvonne Blonk

Rusten in Zijn en Doen wat ik wil

Bijgewerkt op: 26 apr. 2020

Vandaag ben ik begonnen met het maken van een nieuwe website. Dit is echt een nieuw begin. Zo voelt het ook. Ik heb er voor gekozen om verder te gaan met mijn eigen trainingen.

Mijn manier om met het leven om te gaan. Mijn authentieke manier om dicht bij mezelf te zijn. Ik heb meer dan 20 jaar yoga gegeven, heb een schat aan ervaring opgedaan en heb de afgelopen jaren hard gewerkt om mezelf te ontwikkelen als coach, relatiecoach en trainer Zijnsorientatie. En nu ben ik zover. Ik wil ontvouwing en wijsheid delen. En delen op een manier die afgestemd is. Precies afgestemd in wat jij nodig hebt in je ontwikkeling. Dit kan dus zijn door wekelijks een yogales te volgen maar ook door bij mij coachingssessies te doen. En natuurlijk zijn er ook mensen die een training willen volgen. Zo is er de training Adem en ontspanning, de training voor koppels die beter naar elkaar willen luisteren. En voor wie het echt goed wil aanpakken, kan een online Zelfleiderschapstraining veel bieden om je leven op orde te krijgen.

Voor diegene die voelen dat ze de diepte in willen, bied een training Innerlijke Kracht en de Jaartraining Zijnsorientatie.

Ik hoop dat met het uitslaan van mijn vleugels, ik mensen het beste van mezelf kan geven om te groeien in geluk, ontspanning en rust.


19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


bottom of page