Hoe leef je je mooiste leven?

Bijgewerkt: mei 3
Van de week liep ik langs de kast en zag ik daar een engeltje staan. Ik herinnerde me dat ik dat beeldje ooit gekregen heb toen ik in het ziekenhuis lag. Ik kreeg het van iemand met een groot hart.


In die tijd was ik heel boos op het leven. Ik had voor de derde keer kanker gekregen, en dat was heel zwaar voor me. Ik wilde geen bezoek en wilde zo min mogelijk contact met mensen. Mijn hart sloot zich.


Iets in me veroordeelde me hierom, ik kon mijn vrienden en geliefden toch niet in de steek laten. Ik kreeg zelfs een engeltje van ze. En toch was die afsluiting tegelijkertijd het mooiste wat ik mezelf kon schenken. Ik mocht mijn hart sluiten, ik hoefde niet anders te zijn. Ik wilde geen last hebben van de verwachtingen en behoeften van andere mensen.


Ik hoefde mezelf niet af te vragen, hoe dit mij was overkomen, hoefde me niet schuldig te voelen omdat ik mogelijk niet gezond geleefd had. Ook was ik niet schuldig aan verkeerd denken of verkeerd voelen. Ik hoefde er geen les van te maken. Ik hoefde zelfs niet beter te worden. Toen ik dit voor mezelf toestond ontstond er een zalige rust en ontspanning. Er was overgave, overgave aan het leven, overgave aan het mysterie van het leven.


En daarna kwam er het gevoel dat ik onverwoestbaar was vanbinnen. Keer op keer heb ik leed ervaren in mijn leven. Keer op keer heb ik moeten buigen voor het leven. En vanaf het moment dat ik niet meer vocht maar werkelijk boog, kwam er rust. Een diep gevoel van verbondenheid en presentie.

Ik had het gevoel dat ik er meer was dan ooit tevoren. Het was alsof de engel in mij was opgestaan. En natuurlijk ben ik een lange weg gegaan. Een weg van yoga, zelfonderzoek, meditatie, zijnsoriëntatie. Kortom er is altijd zelfonderzoek geweest. Maar de kanker heeft me geopend voor mijn Innerlijke Kracht en datgene waarvoor ik werkelijk wil leven.


En die kracht wil ik met jou delen en aan jou doorgeven.

Het afgelopen jaar ben ik naast mijn activiteiten als coach ook begonnen met trainingen in mijn eigen praktijkruimte: het SiSu Centrum in Barendrecht. En ik ben nog elke dag blij dat ik het mooiste van mezelf, mag schenken en doorgeven. Mensen te zien groeien in presentie en waardigheid, geeft veel voldoening.


De trainingen breiden zich uit.

Naast de training Innerlijke Kracht en de Jaartraining Zijnsoriëntatie, geef ik nu ook Rust in je hoofd en hart en de training Reis naar de Rijkdom in Jezelf. En vanaf volgend jaar ook de training Non-duaal Zelfleiderschap.


Kortom ik ben blij dat ik nog mag bloeien. En ik wil dit graag aan jou doorgeven.


Wil jij ook ontdekken wie je werkelijk bent?

Wil jij ervaren dat als je jezelf helpt, je van grote betekenis kunt worden voor een ander?

Ik wil jou ook graag tot bloei brengen. En daarom wil ik je uitnodigen om een mini-training via Zoom bij mij te volgen.


Drie interessante webinars

Tijdens de training coach ik jou en leer ik jou hoe je van Angst naar Verlangen kunt gaan. Ik leer jou een oefening hoe je met je dagelijkse angst kunt omgaan. Tijdens de Zoom-sessie is er veel interactie en persoonlijk contact.


Donderdag 29 april (19 tot 21 uur)

Van Angst naar Verlangen

Aanmelden kan hier.

Donderdag 6 mei (19 tot 21 uur )

De Innerlijke Criticus

Aanmelden kan hier.


Donderdag 13 mei (19 tot 21 uur)

Omgaan met Emoties

Aanmelden kan hier


Deelname kosten: € 10,-

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging.


Nieuwsgierig? Doe mee en nodig je vrienden of vriendinnen uit om ook mee te doen. Stuur deze mail dan door.


Dit is wat eerdere deelnemers er over gezegd hebben


Ik wist niet dat je via een Webinar zo’n verbinding kan voelen. - Inge
Je hebt mij heel diep in mijn Innerlijke criticus laten kijken. – René
Het was fijn om deel te nemen en gaf veel erkenning. - Birgit

Warme groet

Yvonne Blonk en Inez van Dijke

www.sisu-online.nl

www.sisucentrum.nl

info@sisucentrum.nl

06-4408818876 keer bekeken0 reacties