top of page
  • Foto van schrijverYvonne Blonk

Hoe leef je je mooiste leven?

Bijgewerkt op: 12 sep. 2021

Van de week liep ik langs de kast en zag ik daar een engeltje staan. Ik herinnerde me dat ik dat beeldje ooit gekregen heb toen ik in het ziekenhuis lag. Ik kreeg het van iemand met een groot hart.

In die tijd was ik heel boos op het leven. Ik had voor de derde keer kanker gekregen, en dat was heel zwaar voor me. Ik wilde geen bezoek en wilde zo min mogelijk contact met mensen. Mijn hart sloot zich.

Iets in me veroordeelde me hierom, ik kon mijn vrienden en geliefden toch niet in de steek laten. Ik kreeg zelfs een engeltje van ze. En toch was die afsluiting tegelijkertijd het mooiste wat ik mezelf kon schenken. Ik mocht mijn hart sluiten, ik hoefde niet anders te zijn. Ik wilde geen last hebben van de verwachtingen en behoeften van andere mensen.

Ik hoefde mezelf niet af te vragen, hoe dit mij was overkomen, hoefde me niet schuldig te voelen omdat ik mogelijk niet gezond geleefd had. Ook was ik niet schuldig aan verkeerd denken of verkeerd voelen. Ik hoefde er geen les van te maken. Ik hoefde zelfs niet beter te worden. Toen ik dit voor mezelf toestond ontstond er een zalige rust en ontspanning. Er was overgave, overgave aan het leven, overgave aan het mysterie van het leven.

En daarna kwam er het gevoel dat ik onverwoestbaar was vanbinnen. Keer op keer heb ik leed ervaren in mijn leven. Keer op keer heb ik moeten buigen voor het leven. En vanaf het moment dat ik niet meer vocht maar werkelijk boog, kwam er rust. Een diep gevoel van verbondenheid en presentie.

Ik had het gevoel dat ik er meer was dan ooit tevoren. Het was alsof de engel in mij was opgestaan. En natuurlijk ben ik een lange weg gegaan. Een weg van yoga, zelfonderzoek, meditatie, zijnsoriëntatie. Kortom er is altijd zelfonderzoek geweest. Maar de kanker heeft me geopend voor mijn Innerlijke Kracht en datgene waarvoor ik werkelijk wil leven.


En die kracht wil ik met jou delen en aan jou doorgeven.

Het afgelopen jaar ben ik naast mijn activiteiten als coach ook begonnen met trainingen in mijn eigen praktijkruimte: het SiSu Centrum in Barendrecht. En ik ben nog elke dag blij dat ik het mooiste van mezelf, mag schenken en doorgeven. Mensen te zien groeien in presentie en waardigheid, geeft veel voldoening.


Kortom ik ben blij dat ik nog mag bloeien. En ik wil dit graag aan jou doorgeven.


Wil jij ook ontdekken wie je werkelijk bent?

Wil jij ervaren dat als je jezelf helpt, je van grote betekenis kunt worden voor een ander?


Ik wil jou ook graag tot bloei brengen. En daarom wil ik je uitnodigen om een workshop bij mij te volgen. Deze workshops kun je volgen als je geinteresseerd bent in training maar ook als je kennis wilt maken of als je nieuwsgierig bent naar wat innerlijke kracht en het leven van je mooiste leven voor jou kan betekenen.


Twee interessante workshops:


Workshops Jaartraining Zondag 12 september van 10 tot 14 uur Zondag 19 september van 10 tot 14 uur

https://www.gurideblok.nl/product/introductie-workshop-reis-naar-de-rijkdom-in-jezelf-kopie/ Workshops Training Reis naar de Rijkdom Zaterdag 25 september 2021 van 13 tot 17 uur

Kosten workshops Jaartraining en Reis naar de Rijkdom € 35,- bij deelname aan een training ontvang je de kosten van de workshop retour.


Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestiging.


Nieuwsgierig? Doe mee en nodig je vrienden of vriendinnen uit om ook mee te doen. Stuur deze mail d


Warme groet

Yvonne Blonk en Guri de Blok

www.gurideblok.nl

info@sisucentrum.nl

06-44088188124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page