top of page
  • Foto van schrijverYvonne Blonk

Zien wat je in je schoot gelegd wordt.

Zien wat in je schoot gelegd wordt.

Een uitdrukking die uit mijn mond kwam, toen ik vandaag in gesprek wat met een klant.

Zij refereerde aan de Alchemist. Als je het juiste doet, op het juiste moment, dan werkt alles mee. Dan ontstaat er verbinding met wat er is, en worden we Eén met het moment.

Dit heb ik de afgelopen tijd aan den lijve mogen ervaren. Vanaf het moment dat ik mijn eigen koers ging varen en heb besloten dat ik naast mijn coachingspraktijk ook nog graag trainingen wil geven, kwam er van alles op mijn pad.

Inez van Dijke die mij heeft gevraagd om met haar online trainingen te gaan opzetten. Rob Overgauw die een video van mij heeft gemaakt. Mensen die zich spontaan inschrijven voor de komende trainingen die ik ga geven in het SiSu Centrum in Barendrecht. De samenwerking met Guri de Blok waarbij ik zijn training de Reis naar de Rijkdom in Jezelf ga overnemen en geven in Centrum Djoj.

Kortom ik geniet van de Rijkdom die me toevalt.

En tegelijkertijd realiseer ik me, dat het me toevalt. Ik kan het ontvangen. Ik word minder bepaald door oude mechanismen of ik het allemaal wel kan, of dat ik het wel goed doe. Mijn ego doet er minder toe. Het laten ontvouwen wat er wil ontvouwen in mijn schoot, onder mijn neus, kan ik toestaan. Ik kan me eraan overgeven en wordt er Eén mee.

En laat dat nou precies Zijn, wat mensen bij mij willen leren. Gewoon te kunnen Zijn met wat is, zonder verzet omdat je hebt leren houden van alles wat zich voordoet. Als het Denken niet meer in de weg zit, met vooroordelen, meningen, reacties, verzet, ideeën. Zodra er overgave is, komt er ontspanning en vanuit die ontspanning kan ik voelen en vanuit dit voelen, kunnen er Zijnskwaliteiten ontstaan zoals vrede, ruimte, rust, geluk, vitaliteit, liefde, verbinding en kracht.

Graag nodig ik jou uit voor een van mijn workshops:

Zaterdag 29 augustus en Zaterdag 12 september geef ik van 13 tot 16 uur een workshop

Voor de training Innerlijke Kracht en de Jaartraining Zijnsorientatie.

Trainingen die gaan over jou, jouw ontwikkeling om gelukkiger en meer ontspannen door het leven te gaan. Trainingen die jou brengen bij je Zijnskwaliteiten en je tegelijkertijd leren hoe je kunt omgaan met je psyche en je moeilijkheden.

We werken met het lichaam, visualisaties, ademtechnieken en ervaringsgerichte oefeningen.

Kom proeven en kijken wat er in jouw schoot gelegd wordt.


155 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Σχόλια


bottom of page